Апарат Су-Від ProfiCook PC-SV 1126 800 Вт. Вакуумна піч
5 633 ₴
- В наявності
- Код: 501126
Прилад для готування sous vide ProfiCook PC-SV 1126
Вакуумний циркуляр
Техніка приготування Sous-Vide: вакуумний спосіб тривалого варіння їжі в щільно закритих поліетиленових пакетах, поміщених у гарячу воду.
Метою методу є збереження натурального смаку та якості їжі.
Sous vide — це сучасний спосіб приготування їжі, який захоплює світ. Його назва походить з французької мови і буквально означає «у вакуумі».
У багатьох країнах світу sous vide вже не є новим поняттям, оскільки ця техніка представлена в телевізійних програмах, кулінарних рецептах і дуже часто використовується в хороших ресторанах.
Чому це відбувається? Безсумнівно, великий вплив на цей розвиток має те, що страви, приготовані таким способом, унікальні, вишукані, відрізняються неповторним смаком і якістю.
Температура води має вирішальне значення для приготування су-від, і завдяки циркуляційному насосу її можна дуже точно визначити та підтримувати на постійному рівні.
Стандартні діапазони температур
- Яловичина середньої прожареності: 54-59°C
- Яловичина середня: 60-63°C
- Куряча грудка: 60-66°C
- Соковита, ніжна свинина: 52-68°C
- Традиційна риба: 50-56°C
Визначити час повного розігрівання їжі за допомогою методу sous vide досить легко, оскільки вода має постійну температуру. Щоб розігріти шматок м'яса товщиною 2,5 см, потрібно близько години, наступні 2,5 см - це додаткові 2 години. При використанні методу sous vide не допускається перегрівання страви, тримати її протягом 2-3 годин. більше, ніж необхідний час, не має великого значення.
Приклади рекомендацій щодо вибору часу
- Ніжна яловичина: від 30 хвилин до 4 годин
- Тверда яловичина: від 3 до 24+ годин
- Ніжна свинина: від 45 хвилин до 8 годин
- Тверда свинина: від 3 до 48 годин
- Куряче м'ясо: від 30 хвилин до 8 годин
- Риба: від 10 хвилин до 3 годин
Profi Cook PC-SV 1126 - це термостат sous-vide, який дозволить вам отримати максимальну користь від такого способу приготування їжі.
Які переваги sous vide? Це перш за все:
рівномірне приготування їжі та утримання рідини, що міститься в їжі.
У результаті виходить ніжна та соковита страва, насичена смаком, ароматом і цінними харчовими цінностями.
Додатковою перевагою є те, що запахи їжі не поширюються по кухні або всій квартирі.
Тому така дрібна побутова техніка для кухні є обов'язковим аксесуаром в будинку людей, які надають великого значення тому, що вони їдять.
Висока потужность та точний контроль температури.
Ще однією незаперечною перевагою є зрозумілий електронний дисплей, який дозволяє перевірити, чи відбувається приготування за планом.
Технічні параметри
Корпус з нержавіючої сталі з м'якою ергономічною ручкою
Точне приготування їжі завдяки електронному контролю температури (макс. відхилення +/- 0,5 °C)
Делікатне приготування їжі, приготування йогурту та збереження тепла
Циркуляція води: 7-8 л/хв
На світлодіодному дисплеї відображається: - обрана температура - фактична температура - таймер
Регулювання температури: 0°C – 90°C (з кроком 0,5°C)
Таймер на 99 годин
Автоматичне відключення при низькому рівні води
Застосовується для будь-якого жаростійкого посуду висотою приблизно 15 см і вище
Вбудований монтажний кронштейн
Легкий у використанні та чищенні
Основні | |
---|---|
Виробник | Profi Cook |
Призначення | Побутове |
Тип приладу | Апарат Су-вид |
Тип управління | Сенсорне |
Споживана потужність | 800 Вт |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь, Пластик |
Номінальна напруга | 220 В |
Колір корпусу | Сріблястий |
Стан | Новий |
Програми приготування та функції | |
Тушкування | Так |
Захист від перепадів напруги | Так |
Дисплей | Так |
Таймер | Так |
Габаритні розміри | |
Висота | 70 мм |
Ширина | 390 мм |
Глибина | 105 мм |
Вага | 2 кг |
- Ціна: 5 633 ₴