Кошик
248 відгуків
promo_banner

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 04.12).

+380 (95) 486-54-91
Львів, Україна
Кошик
Інтернет магазин
впередназад
Апарат Су-Від ProfiCook PC-SV 1126 800 Вт. Вакуумна піч, фото 3
Апарат Су-Від ProfiCook PC-SV 1126 800 Вт. Вакуумна піч, фото 4
Апарат Су-Від ProfiCook PC-SV 1126 800 Вт. Вакуумна піч, фото 5
Апарат Су-Від ProfiCook PC-SV 1126 800 Вт. Вакуумна піч, фото 6
Апарат Су-Від ProfiCook PC-SV 1126 800 Вт. Вакуумна піч, фото 7

Апарат Су-Від ProfiCook PC-SV 1126 800 Вт. Вакуумна піч

5 633 ₴

  • В наявності
  • Код: 501126
Апарат Су-Від ProfiCook PC-SV 1126 800 Вт. Вакуумна піч
Апарат Су-Від ProfiCook PC-SV 1126 800 Вт. Вакуумна пічВ наявності
5 633 ₴
+380 (95) 486-54-91
Менеджер
+380 (95) 486-54-91
Менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Прилад для готування sous vide ProfiCook PC-SV 1126
Вакуумний циркуляр

Техніка приготування Sous-Vide: вакуумний спосіб тривалого варіння їжі в щільно закритих поліетиленових пакетах, поміщених у гарячу воду.

Метою методу є збереження натурального смаку та якості їжі.

Sous vide — це сучасний спосіб приготування їжі, який захоплює світ. Його назва походить з французької мови і буквально означає «у вакуумі».

У багатьох країнах світу sous vide вже не є новим поняттям, оскільки ця техніка представлена ​​в телевізійних програмах, кулінарних рецептах і дуже часто використовується в хороших ресторанах.

Чому це відбувається? Безсумнівно, великий вплив на цей розвиток має те, що страви, приготовані таким способом, унікальні, вишукані, відрізняються неповторним смаком і якістю.

Температура води має вирішальне значення для приготування су-від, і завдяки циркуляційному насосу її можна дуже точно визначити та підтримувати на постійному рівні.

Стандартні діапазони температур

  • Яловичина середньої прожареності: 54-59°C
  • Яловичина середня: 60-63°C
  • Куряча грудка: 60-66°C
  • Соковита, ніжна свинина: 52-68°C
  • Традиційна риба: 50-56°C

Визначити час повного розігрівання їжі за допомогою методу sous vide досить легко, оскільки вода має постійну температуру. Щоб розігріти шматок м'яса товщиною 2,5 см, потрібно близько години, наступні 2,5 см - це додаткові 2 години. При використанні методу sous vide не допускається перегрівання страви, тримати її протягом 2-3 годин. більше, ніж необхідний час, не має великого значення.

Приклади рекомендацій щодо вибору часу

  • Ніжна яловичина: від 30 хвилин до 4 годин
  • Тверда яловичина: від 3 до 24+ годин
  • Ніжна свинина: від 45 хвилин до 8 годин
  • Тверда свинина: від 3 до 48 годин
  • Куряче м'ясо: від 30 хвилин до 8 годин
  • Риба: від 10 хвилин до 3 годин

Profi Cook PC-SV 1126 - це термостат sous-vide, який дозволить вам отримати максимальну користь від такого способу приготування їжі.

Які переваги sous vide? Це перш за все:

рівномірне приготування їжі та утримання рідини, що міститься в їжі.

У результаті виходить ніжна та соковита страва, насичена смаком, ароматом і цінними харчовими цінностями.

Додатковою перевагою є те, що запахи їжі не поширюються по кухні або всій квартирі.

Тому така дрібна побутова техніка для кухні є обов'язковим аксесуаром в будинку людей, які надають великого значення тому, що вони їдять.

Висока потужность та точний контроль температури.

Ще однією незаперечною перевагою є зрозумілий електронний дисплей, який дозволяє перевірити, чи відбувається приготування за планом.

Технічні параметри

Корпус з нержавіючої сталі з м'якою ергономічною ручкою

Точне приготування їжі завдяки електронному контролю температури (макс. відхилення +/- 0,5 °C)

Делікатне приготування їжі, приготування йогурту та збереження тепла

Циркуляція води: 7-8 л/хв

На світлодіодному дисплеї відображається: - обрана температура - фактична температура - таймер

Регулювання температури: 0°C – 90°C (з кроком 0,5°C)

Таймер на 99 годин

Автоматичне відключення при низькому рівні води

Застосовується для будь-якого жаростійкого посуду висотою приблизно 15 см і вище

Вбудований монтажний кронштейн

Легкий у використанні та чищенні

Характеристики
Основні
ВиробникProfi Cook
ПризначенняПобутове
Тип приладуАпарат Су-вид
Тип управлінняСенсорне
Споживана потужність800 Вт
Матеріал корпусуНержавіюча сталь, Пластик
Номінальна напруга220 В
Колір корпусуСріблястий
СтанНовий
Програми приготування та функції
ТушкуванняТак
Захист від перепадів напругиТак
ДисплейТак
ТаймерТак
Габаритні розміри
Висота70 мм
Ширина390 мм
Глибина105 мм
Вага2 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 5 633 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner